Bilić o najboljem igraču

Da je Luka predaleko od gola vidjeli su samo - Hrvati!

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric during the game against Athletic Club Bilbao. Photo: Press Association/Pixsell'
'Nigel FrenchPress Association/Pixsell'
13.08.2011.
u 13:10

Za koji londonski klub "druka" naš izbornik u trakavici oko transfera Luka Modrića, jel' mu draži Tottenham ili Chelsea?

– Stvar stoji ovako: željeli bismo mi, a i on, da mu se situacija rasplete, da se može koncentrirati na nogomet, da zna svoj status – diplomatski odgovara Slaven Bilić.

Vratimo se još malo u Dublin, misli li i trener, poput Štimca, da je Luka bio predaleko od napadača?

– To su kritike koje stižu samo iz naših medija, nisam to čuo u Irskoj. On je kompletan igrač, može igrati na tri pozicije, a najčešće ga koristim na srcu terena. Kad već spominjem Irce, čude se kako je igrač koji ne zabija zavidan broj golova, pa čak ni asistira, ali svojom lucidnošću svime dirigira.

Ključne riječi

Komentara 21

SE
serđo
13:21 13.08.2011.

koga briga za štakmodrića. taj odavno nema nikakve nogometaške ambicije, il je ozlijeđen il je uvrijeđen već dvije godine. uvidio je to i redknapp, zato ga i hvali godinu dana gdje god stigne, da napumpa cijenu toj prevari od čovjeka i za duplo manje love kupi duplo boljeg i mlađeg williana koji nekaj garantira i sam nosi svoj klub kroz europu, za razliku od ovog alibi igrača i hohštaplera. grebao je dok je bio u dinamu i nije se uhljebio, a sad već po staroj navadi hr profesionalaca, s 30 u penziju, samo kaj ih je ovaj sve nadmašio i tamo bi on rado već s 25 bio da je mogao.

HR
hrvatin
13:46 13.08.2011.

Bilicu,kada je taj \"kompletan igrac koji moze igrati na tri pozicije\" ista napravio za reprezentaciju,a i za tottenham? Nemam nista osobno protiv Modrica,ali on je samo izvikani prosjecni igrac koji nije nikada odlucio nijednu utakmicu u zivotu i nikada nece.Jedino od svega,on je velika radilica,ali bez suta,driblinga,asistencije za gol...Nista.

ST
Startrack
14:10 13.08.2011.

Za mene Modric je igracina svjetske klase. Pratim redovno nogomet a i igrao sam mnogo. Vidim sta i Ferguson, Dalglish, Rendkapp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije