Izbjegli gašenje

Đuro Đaković promijenio ime u Slavonski Brod

Košarka
01.10.2013.
u 16:59

Najcrnji scenarij gašenja najdugovječnijeg hrvatskog A-1 ligaša ipak je izbjegnut

Brodski košarkaški prvoligaš Đuro Đaković od sada će nositi ime svog grada, odnosno Slavonski Brod. Na skupštini kluba na koju nisu pozvani novinari odlučeno je da na čelnoj funkciji i dalje ostane Vladimir Kovačević, predsjednik uprave ove tvrtke, dok su Upravni i Nadzorni odbor pretrpjeli dosta izmjena.

Cijelog proteklog ljeta iz kluba su dopirale vijesti o mogućem gašenju najdugovječnijeg A-1 ligaša, no taj najcrnji scenarij ipak je izbjegnut. Međutim, igrački kadar za novu sezonu još nije definiran, iako je prvenstvo pred vratima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije