Odolio kušnji

Federer o bizarnoj Đokovićevoj navici: 'Volim miris, ali...'

Roger Fedrer i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.08.2018.
u 19:53

Toj kušnji jedino je odolio Roger Federer koji je osam puta osvajao Wimbledon

Novak Đoković nedavno je osvojio svoj četvrti naslov u Wimbledonu. U finalu Grand Slam turnira u All England Clubu srpski tenisač je pobijedio Kevina Andersona iz JAR-a sa 6:2, 6:2, 7:6.

I kao svi dosadašnji pobjednici Đoković je po tradiciji pojeo malo wimbledonske trave. Toj kušnji jedino je odolio Roger Federer koji je osam puta osvajao Wimbledon.

Roger Fedrer i Novak Đoković
1/17

Najbolji tenisač u povijesti tvrdi kako mu nikada nije palo na pamet jesti travu po kojoj se hoda.

- Doslovno ne - rekao je Federer za švicarske novine Coopzeitung.

- Ali volim miris trave, jer me podsjeća dok sam kao junior igrao nogomet.

>> Pogledajte kako su hrvatski vaterpolisti zapjevali Moju domovinu na dodjeli medalja

Komentara 8

DA
dair
21:05 01.08.2018.

Razigrao se Nole i odmah Rodji nešto smeta :))))

PE
peugeot
20:51 01.08.2018.

Kako Ivanisevic ne bio jeo vimbldonsku travu kad je dobio pozivnicu da ucestvuje na tom turniru u trenutku kad su po njegovom stravicnom padu na ATP listi svi mislili da je otpisan i da je s njegovim tenisom gotovo! A nekoliko godina prije toga izgubio je u finalu tog istog turnira skoro dobijen mec protiv Agassija.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:00 02.08.2018.

Vrijeme je da polako komšije uče jesti travu jer ako i bude šta od ulaska u EU jedino im to i preostaje zato prvo Nole a poslije svi ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije