ODMORIT ĆE SE

Guardiola planira napustiti Manchester City 2023.

Pep Guardiola New Contract File Photo
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
26.08.2021.
u 16:00

"Mislim da ću malo stati. Mislim da ću morati uzeti odmor, vidjeti što sam napravio", kazao je Guardiola.

Pep Guardiola namjerava napustiti Manchester City kada mu istekne ugovor 2023. godine i nada se da će nakon toga voditi reprezentaciju.

Pedesetogodišnji Guardiola, koji je došao u City 2016., planira se odmariti nakon sedam godina na klupi aktualnog engleskog prvaka, prenosi BBC. 

"Mislim da ću malo stati. Mislim da ću morati uzeti odmor, vidjeti što sam napravio", kazao je Guardiola.

"Sljedeći korak će biti reprezentacija, ako bude moguće", dodao je.

"Volio bih voditi neku južnoameričku reprezentaciju  ili europsku, igrati na Copa America, želim to iskustvo", prenio je ESPN Brazil njegove riječi. 

Guardiola, koji je sa Cityjem osvojio tri naslova engleskog prvaka, jedan FA kup i četiri uzastopna Liga kupa, uzeo je 12-mjesečni odmor nakon što je napustio klupu Barcelone 2012. prije nego je preuzeo minhenski Bayern.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije