Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAOK U FORMI

Igor Tudor ponovno uspješan, već četiri kola ne zna za poraz

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
06.12.2015.
u 23:11

Na ljestvici vodi Olympiakos sa maksimalnih 36 bodova, AEK je drugi sa 26 bodova, a na trećem mjestu je Panathinaikos sa 25 bodova. PAOK na četvrtom mjestu ima 22 boda.

U susretu 13. kola grčkog nogometnog prvenstva PAOK, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor pobijedio je Panionios 2-1 produživši niz bez poraza na četiri susreta.

Golove za momčad iz Soluna zabili su Robert Mak (11) i Georgios Tzavellas (79), dok je strijelac za goste bio Evangelos Oikonomou (47).  Hrvatski nogometaš Marin Leovac odigrao je cijeli susret za PAOK.

Pobjedu je ostvario i Panathinaikos koji je na gostovanju pobijedio Veriju 1-0. Pogodak odluke zabio je Nikolaos Karelis u 86. minuti. Za Pao je cijeli susret odigrao Danijel Pranjić, dok je Mladen Petrić igrao do 64. minute.

Lider Olympiakos je u subotu u sjajnom susretu na gostovanju pobijedio Panthrakikos 4-3 ostvarivši 12 uzastopnu pobjedu. 

Na ljestvici vodi Olympiakos sa maksimalnih 36 bodova, AEK je drugi sa 26 bodova, a na trećem mjestu je Panathinaikos sa 25 bodova. PAOK na četvrtom mjestu ima 22 boda.

>> Panathinaikos drastično kažnjen, Tudorov PAOK prekinuo crni niz

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
02:08 07.12.2015.

Uspješna je bila i Olimpija ( prvoplasirana ) na stadionu Štožice protiv (trećeplasiranog ) Domžala .. pazi sad .. pred 1500 gledalcev. Sodnik Balažić iz Ljubljane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije