SAMO NA VECERNJI.HR!

Imate pitanje za Bilića? Pitajte i odgovor stiže na naš portal!

Slaven Bilić (1)
Robert Anić/Pixsell
23.05.2012.
u 07:28

Sve što želite znati o planovima, dvojbama i razmišljanjima Slavena Bilića, o atmosferi u kampu, igračima, možete doznati na našoj stranici

Samo Večernji list vam omogućuje: sve što želite pitati Slavena Bilića! Zanima vas tko će igrati, koje su najveće dvojbe uoči Eura ili kakvu glazbu hrvatski reprezentativci vole slušati? Nema problema, izbornik Slaven Bilić samo za čitatelje Večernjeg odgovara na sva vaša pitanja! Na vama je samo da do 15 sati na mail sport@vecernji.net pošaljete što vas zanima i odgovor stiže na vecernji.hr! Adresa na kojoj najbrže možete dobiti najviše informacija o Hrvatskoj, ali i ostalim reprezentacijama uoči Eura

Izbornik čeka pitanja!

Ključne riječi

Komentara 11

DE
Dever
08:12 23.05.2012.

Pitanje Bilicu ako ti igraci nisu spremni kondiciono odigrati 100 minuta onda otkazi odlazak na EU da nebude kao u Stuttgartu protiv Australije niste mogi odigrati ni 50 minuta.Zelim HR reprezentaciji lijep uspjeh i budite sigurni samo kad vi hocete zapet malo je tih da su od vas bolji.Pozdrav i sretno.

FU
furešta
09:50 23.05.2012.

Samo reci kome triba prebit nogu, imam rodijaka, znaš ono traumaš,, frustriran, ... ma što da ti pričam, ... kompletan program.

JM
ja-ma
14:42 23.05.2012.

Pitanja morate slati na gore navedeni mail do 15 h!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije