PROBLEM ZA PROBLEMOM

Pojavio se video: Poznati borac izazvao prometnu nesreću i pobjegao

Prometna nesreća
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
02.06.2015.
u 14:01

- Čovjek koji je prouzrokovao nesreću je upravo izašao iz SUV vozila te bježi. Preskače ograde i bježi preko tuđih dvorišta. Boja njegovog Buicka je svjetlo srebrna - čuje se na početku snimke.

U američkim medijima pojavile su se video i audio snimka koje prikazuje trenutke nakon automobilske nesreće 27. travnja, a zanimljiva je iz razloga što je u njoj sudjelovao bivši UFC prvak Jon Jones. Točnije, video snimka kompilacija audio poziva koji je uputila anonimna građanka obavijestivši policiju o nesreći, piše FightSite.

No na njoj je i video materijal s kamere koja se nalazila na glavi jednog od policajaca s mjesta nesreće. S obzirom na sve viđeno, jasno je da je Jon Jones djelovao vrlo brzopleto i bez razmišljanja o posljedicama. Video materijal vrlo ozbiljno inkriminira borca i stavlja ga u vrlo nezavidan položaj.

- Čovjek koji je prouzrokovao nesreću je upravo izašao iz SUV vozila te bježi. Preskače ograde i bježi preko tuđih dvorišta. Boja njegovog Buicka je svjetlo srebrna - čuje se na početku snimke.

Uskoro je na mjesto nesreće stiglo policijsko vozilo te je jedan od policajaca intervjuirao ozlijeđenu putnicu u drugom vozilu.

- Vozila sam i prolazila sam kroz semafor na zeleno svjetlo, a on je prošao kroz crveno i udario nas je. Okreno se na crvenom svjetku i udario je u naš auto - izjavila je očito šokirana putnica.

Nastavak videa je zapravo materijal koji je snimljen prilikom pretresa Jonesovog Buicka. Iako su odmah dobili informaciju iz centrale da se radi o Jonu Jonesu, policajci su tek kroz nekoliko trenutaka shvatili da je riječ o slavnom borcu i UFC prvaku. Bježeći bez razmišljanja, Jones je na sjedalu ostavio ključeve od stana, no kako su očevici rekli policajcima, vratio se da bi uzeo novac u gotovini koji mu je prvotno ostao u vozilu. Buick je bio pun praznih boca, grickalica, kondoma, a policajci su pronašli i lulu za pušenje marihuane. Tek kada su policajci počeli "kopati" po nađenim dokumentima su shvatili da se radi o UFC borcu.

- Jon Jones mu je ime. Čini mi se da se radi o borcu po svemu ovome. Pogledaj, dokumenti od Atletske Komisije Nevade. Čini se da jest borac. To je on čovječe, to je Jon Jones - rekao je jedan, a drugi je dodao:

- Mogao je ubiti sve ove ljude. Ne bih se volio naći u situaciji da se moramo fizički razračunati s njim.

Video završava s pronalaskom pribora za konzumaciju marihuane. Jonesu se na teret stavlja izazivanje automobilske nesreće s tjelesnim ozljedama te napuštanje nesreće. Radi se o obziljnim zločinima za koje bi Jones mogao završiti u zatvoru.

>> Borac Jon Jones šokirao: Pozitivan je na kokain!

Komentara 1

DI
diskasting
11:25 03.06.2015.

ma neka novi prvak je DC, jon jones neka prvo riješi svoje legalne probleme, u zatvoru neće sigurno završiti ali UFC se pokazao oduzeli su mu pojas, titulu sve suspendirali i to je to zasad kraj karijere bumo vidjeli dali će se vratiti, ako da onda će meč DCvs jon jones 2 biti predobar!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije