ZABIO NA POLJUDU

Junak Walesa igra u trećoj ligi, rasplakao se poslije utakmice: Sve ovo je malo previše

Velšani šokirali Hrvatsku u 93. minuti i uzeli bod na Poljudu
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.03.2023.
u 12:32

- Da vam budem iskren, ovo mi je malo previše sve skupa, vrlo sam emotivan. Čekao sam ovaj trenutak cijeli život - rekao je emotivni Broadhead

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je neriješeno s Walesom rezultatom 1:1 na Poljudu na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvou Njemačkoj 2024. godine. 

Hrvatska je u susretu dominirala, kreirala pregršt prilika, koje su okrunjene pogotkom Andreja Kramarića za 1:0 u 28. minuti. Hrvatska je bila bolja momčad i nakon tog pogotka te tražila drugi zgoditak, ali završnica jednostavno nije bila na razini.

Kazna je stigla u trećoj minuti sudačke nadoknade, na samom kraju susreta kad Wales nakon dugog ubacivanja rukom sa strane dolazi do 1:1 preko Nathana Broadheada, junaka Walesa.

- Da vam budem iskren, ovo mi je malo previše sve skupa, vrlo sam emotivan. Čekao sam ovaj trenutak cijeli život - rekao je emotivni Broadhead, pa dodao:

25.03.2023. Split, stadion Poljud - Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Trebali smo bod, pokušali smo i pobijediti, ali bod je jako dobar - rekao je Broadhead nakon utakmice za S4C.

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Robert Page u intervjuu nakon remija na Poljudu je izjavio da se junak njihove momčadi rasplakao na kraju utakmice.

Pogodak Hrvatskoj uvjerljivo je najbolji trenutak seniorske karijere za 24-godišnjeg Broadheada, koji igra u engleskoj trećoj ligi za Ipswich. Po Transfermarktu vrijedi pola milijuna eura.

Ove je sezone igrajući za Wigan (u kojem je bio u prvom dijelu ove sezone) te za Ipswich postigao devet golova.


 
 

Komentara 1

BA
bacenheider
12:19 26.03.2023.

Netreba se nista komentirati,u naslovu sve pise.Nisu uspjeli pobijedit momcad u kojoj igraju igraci iz trecih liga.O tome se mora Dalic pobrinuti.Covjek koji je radio u interesu nogometa,koji je radi svoje sposobnosti prodaja-kupnja proglasen kriminalcem i maknut ih HR nogometa.Izgleda meni da ce biti jos i gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije