vrata kaveza još otvorena

Mirko: Hoću Couturea, Minotaura i Gonzagu!

Mirko Filipović
Željko Lukunić/Pixsell
04.07.2010.
u 18:05

Mirko Filipović nije zatvorio vrata kaveza za sobom, dogovorio se sa čelnicima UFC-a da će dobro razmiliti kad se naspava. Od “oproštaja” je prošlo tri tjedna.

– Nisam još odlučio hoću li se nastaviti boriti. Razgovarati ću o novom ugovoru čiji bi detalji morali biti savršeni. Ako ostanem, želim Couturea, Minotaura i Gonzagu. Baš tim redom! – uvjetovao je Cro Cop u intervjuu za časopis Fighters Only.

S Minotaurom se Mirko borio krajem 2003. godine za naslov prvaka u PRIDE-u, a izgubio je u drugoj rundi nakon poluge na ruci.

Zanimljivo, Minotauro je nedavno najavio kako bi i on želio ponovo u ring ući s hrvatskim policajcem.

– Naći ću se s čelnicima UFC-a i dogovoriti sljedeću borbu, koja bi mogla biti u listopadu. Volio bih se ponovo boriti protiv Franka Mira i Mirka Filipovića - kazao je Antonio Rogerio Nogueira "Minotauro".

Od Gonzage je Filipović također izgubio, u UFC-ovom kavezu, teškim nokautom high-kickom nakon niza udaraca laktovima, a s Randyjem Coutoureom nije imao prilike odmjeriti snage.

U nedjeljnoj borbi za naslov najboljeg teškaša svijeta u UFC-u Brock Lesnar prisilio je na predaju gušenjem Shanea Carwina u drugoj rundi.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:57 04.07.2010.

MIRKO ŽIVUČA LEGENDA U HRVATA,SRETNO TI BILO U NOVIM POBJEDAMA.........

GE
Gec
20:23 04.07.2010.

Mirko, svatko tko je gledao tvoj zadnji meć vidi da je vrijeme da objesiš rukavice o klin, imao si debele sreće što te onaj mladac nije pojeo. Napravio si puno, otiđi kao legenda a ne kao gubitnik sa polomljenim kostima. Sve najbolje i pamet u glavu.

OB
-obrisani-
22:26 04.07.2010.

GEC,neznam koji si ti meč gledao.zadnji Mirkov sigurno nisi.Mirko zagnjeg svog protivnika je spremio u bolnicu sa slomljenom petom i prstom na ruci.sva sreća što su si prijatelji,inače neznam kako bi taj završio......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije