Cro Cop vs. Frank Mir

Mirko: Nova ozljeda značila bi siguran kraj

'mirko_nnn_spo_230910'
''
23.09.2010.
u 21:15

Mirko Filipović uoči borbe s Frankom Mirom (nedjelja poslije 5.30 ujutro) ponovno tvrdi kako bi mu to mogao biti posljednji ulazak u kavez.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci zaključio je karijeru, no poziv "u pomoć" iz UFC-a nije mogao odbiti.

– Svaka borba može biti zadnja. Samo sam iskren, imao sam šest operacija, od toga četiri na istom koljenu, i mislim da ne bih preživio još jednu. Ne bih imao snage otići na operaciju, pa se mjesecima oporavljati i potom se ponovo vratiti...

– Liječnik mi je lani rekao da nisam normalan što sam se ozlijeđen borio protiv Al-Turka. U pravu je, jer zatim protiv Juniora nisam mogao ni udarati nogom. Četiri ozljede na jednom koljenu, ono nikad više neće biti kao nekad. To mi je posao, izabrao sam najbrutalniji sport. No, ne mora kraj biti u borbi, jer borba je igra prema treninzima, na kojima se mijenjaju tri-četiri suvježbača. Ako se teško ozlijedim, sigurno ću se povući – kaže Mirko. (sh/VLM)

Komentara 4

IN
Individuao
21:59 23.09.2010.

Ljudi, vi dobro znate da ja nikad nisam pogriješio u prognozi, slobodno provjerite moje komentare prije bilo kojih mečeva i tekmi, bolji sam od Nostradamusa, Nostradamus mi može cipele brisati. Dakle: bolje da ne gledate ovaj meč jer će ga taj Mir nažalost uništiti. Ovo je Mirkova posljednja borba. Nije mi drago što ovo kažem ali evo, za one koji vole Mirka a i ja sam među njima - ne gledajte ovo jer će biti tužan kraj jedne sportske karijere.

FI
FirestarterNY
04:38 24.09.2010.

potpuno se slazem sa prethodnim komentarom...zivim u USA i pratim MMA i necu pretjerati kad kazem da je Mir medu 3-4 najbolja borca (Lesnar, Carwin), sa malom razlikom sto se lik podjednako bori u stand-up borbi i parteru...Mirku dajem sanse protiv Mira kao sebi protiv Mirka...neka mu je Bog na pomoci...

CR
crocro
08:10 24.09.2010.

Znam da svaki komentar koji se svodi na mogući poraz Mirka, da će od njegovih pristalica, među kojima sam i ja, biti ocijenjen pokudama. No, činjenicama i istini moramo gledati otvorenih očiju i s ponosom. Mirko je naša legenda i zaštitni znak. Pa nema toga Hrvatskog građanina koji ne bi želio da naš Mirko pobjedonosno podigne ruke nakon ovoga žestokog dvoboja. Ali kada se vide rezultati njegovog protivnika i njegovo kotiranje na ljestvici uspješnih boraca, kada se analizira njegova sadašnja spremnost, mladost, snaga i njegov cilj, a s druge strane to isto kod našeg Mirka, pa ako smo k tome imalo realni, onda vidimo kakve su šanse našeg Mirka. Zato se čudim što je to uopće prihvatio, javno kuka na brojne ozljede kao da i sam sumnja u ishod, ali eto, očigledno ga više zanima novac. Mirko, neka ti je sretno, radije predaj borbu ako bude kritično za ozbiljniju ozljedu, nego da te ovaj namlati do nivoa oproštajne sramote. Želim ti od srca da u ovoj borbi izađeš kao pobjednik, a ako i ne pobjediš, ionako ćeš otići u legende Hrvatskog športa. Neka ti je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije