JOŠ NIJE GOTOVO

Mladi talent odbio Dinamo, a oni će tužiti njegovog oca?! Nova drama u Maksimiru

Lokomotiva i Gorica sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
20.07.2024.
u 11:25

Klub s Maksimira želi stati na kraj neistinitim navodima koji mogu biti vrlo štetni za reputaciju zagrebačkog kluba, a upravo takvima smatraju one oca Marina Šotičeka koji je u međuvremenu postao igrač Basela

Priče i previranja u hrvatskome nogometu ne prestaju. Tako je nedavno bilo i s Marinom Šotičekom koji je prije dva dana dovršio transfer iz zagrebačke Lokomotive u švicarski Basel za 3 milijuna eura odštete. Poznato je kako je bio želja Dinama, no ta voda nije otišla na mlin hrvatskog prvaka.

Prema je priča već trebala biti završena, čitava se situacija ponovo zaplela kada je vodstvo maksimirskog kluba ostalo iznenađeno izjavama oca mladog nogometaša. U Dinamu su se stoga odlučili pravno zaštiti i Šotiček stariji bi zbog svojih riječi mogao čak zaraditi tužbu od strane zagrebačkog kluba, pišu 24 sata.

GALERIJA Još jedan nogometaš kupao se na plaži kao Modrić, a ni on nije mogao proći nezapaženo!
Lokomotiva i Gorica sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
1/14

Sporna informacija koju je iznio otac Marina Šotičeka bila je ona o visini Dinamove ponude za potpis mladoga igrača. Plavi navode kako iznesene informacije nisu istinite te tvrde kako postoje pisane potvrde o neistinitosti navoda Šotičeka starijeg. Također, sporne su izjave koje insinuiraju zakulisne igre u klubu i ona da "njegov sin nije smio doći u Dinamo".

Klub s Maksimira želi stati na kraj takvim navodima u javnosti koji mogu biti vrlo štetni za reputaciju zagrebačkog kluba. Kako god završilo, činjenica je da je Šotiček sada igrač švicarskog kluba, a Dinamo će nastaviti s ulaganjima u pojačanja uoči nove sezone u koju će na domaćim travnjacima ući 3. kolovoza protiv Istre.

VIDEO Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Komentara 17

KO
Konan
12:34 20.07.2024.

Kakve veze koliko godina ima..Ako je prizvod dobar treba ga i platiti. A i vise kosta novi nego polovni auto ..zar ne ??

BA
bacenheider
13:36 20.07.2024.

Ja mislim da je pogrijesio otisavsi u Basel.Da je to Basel od prije par godina,ok ali taj Basel je prosle sezone jedva ostao u ligi.

Avatar Castro
Castro
11:49 20.07.2024.

Ako je lagao i treba ga tužiti kao opomena drugima… “ pametni “ očevi su uništili puno dobrih igrača .! Malom želim puno sreće .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije