ŠPANJOLSKI MEDIJI

Sport: Modrić se suočio s realnošću i ne želi prokockati arapske milijune. Hrvat će napustiti Real

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/5
19.11.2023.
u 17:44

Modrić je ljetos imao bogate ponude Saudijaca na svom stolu, ali odlučio ih je odbiti jer je želio još igrati na najvišem nivou. Ostao je kapetan vatrenih vjeran kraljevskom klubu i odbio trogodišnji ugovor vrijedan 120 milijuna eura.

Španjolski list Sport objavio je da će hrvatski nogometaš Luka Modrić idućeg ljeta napustiti Real Madrid, s kojim mu tada i istječe ugovor, a karijeru bi trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, prema informacijama Rudya Galettija ima ponude Al Ahlija te Al Ittihada u kojem igra Karim Benzema, bivši suigrač. 

GALERIJA Modrić je svojim potezom oduševio sve, naklonila mu se i Uefa

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
1/48

Modrić je ljetos imao bogate ponude Saudijaca na svom stolu, ali odlučio ih je odbiti jer je želio još igrati na najvišem nivou. Ostao je kapetan vatrenih vjeran kraljevskom klubu i odbio trogodišnji ugovor vrijedan 120 milijuna eura koji su pred njega stavili Saudijci, ali sada se suočio sa surovom realnošću, javljaju Španjolci. 

Katalonski dnevnik Sport tako tvrdi da Modrić na ljeto ne želi prokockati novu priliku da zaradi milijune u Saudijskoj Arabiji, gdje će otići kao slobodan igrač.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je u Real stigao 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Od tada je dres kraljeva nosio 503 puta, postigao je 37 golova i upisao 78 asistencija te postao klupska ikona. 

Komentara 4

KU
Kujttim
18:32 19.11.2023.

Luka Modić je dobra priča. Iz kamenjara u kršu dalmatinskog zaleđa, nakon Širokog Brijega, Zaprešića, Zagreba, Londona, Madrida,....otići u Riyad, u Saudijsku Arabiju, pomoći da Saudijska Arabija poveća BDP za 0,5 %, svojim profesionalnim pristupom pomoći da Saudijska Arabija poveća svoj image u svijetu pri tome i zaraditi, ma nema boljeg posla.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:36 19.11.2023.

Pitajte Modrića o tome. Boravi u Hrvatskoj trenutno. Jedan list ist Južne Afrike navodno je objavio jednu skoro pa sto posto suprotnu vijest. Tako mi je rekao prijatelj.

CU
Cuturas
09:52 20.11.2023.

Velika je to lova,iskoristi i bar jednu sezonu odigraju za Dinamo bilo bi fer,ako ne Dinamo onda za Hajduk mladima će to doći volju za nogometom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije