MARIO STANIĆ

Stanić: U Chelseaju smo išli na pijanke

Mario Stanić
Arhiva VL
11.10.2009.
u 10:40

- Svaki trener ima svoje metode, Slaven je očito primijenio englesku "terapiju". Na kraju je ionako bitan samo plasman na SP - prokomentirao je bivši vatreni Mario Stanić.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Otto Barić komentirao je slučaj Funtana:

– Mogu razumjeti Bilića jer su igrači dugo zajedno i htio je razbiti monotoniju treninga. Ne treba kažnjavati igrače, iako su ga malo izigrali. Ne sjećam se takvih slučajeva u momčadima koje sam vodio u karijeri – istaknuo je bivši izbornik.

Robert Jarni ovako je vidio rovinjski izlazak:

- Svaki trener odlučuje o načinu rada s igračima, o tome kako će opustiti momčad i uspostaviti zajedništvo u svlačionici. Bilić je, dakle, tako odlučio i tu njegovu odluku treba prihvatiti. Inače, ne sjećam se da je našu generaciju izbornik Ćiro Blažević ikada pustio same organizirano u noćni provod. Znali smo ostati duže od predviđenoga na večeri, ali svi zajedno, s izbornikom i stručnim stožerom, nikada sami...

Stanić: U Chelseaju smo išli na pijanke
- Kad sam igrao u Chelseaju, u tijeku prvenstva išli smo na petodnevni "team building" u Dubai i na Tenerife. Dva dana to su bile pijanke, tri dana žestoko se radilo - kaže bivši reprezentativac Mario Stanić te dodaje:

- Svaki trener ima svoje metode, Slaven je očito primijenio englesku "terapiju". Na kraju je ionako bitan samo plasman na SP.

Ogi pogledao prema Kazahstanu
Ognjen Vukojević svaki se dan čuo sa svojim suigračima iz kijevskog Dinama, u Ukrajini se s velikim nestrpljenjem iščekivao rasplet utakmice. A njegovi Ukrajinci i te kako su ga dobro upozoravali na utakmicu s Kazahstanu.

- Stalno mi govore da se tamo moramo paziti. S Dinamom sam putovao u Azerbajdžan, znam kako je to dug i nezgodan put, a Astana je još dosta dalje. Kazahstan će na umjetnoj travi biti agresivan, borben, znaju igrati i doista ćemo morati biti u dobroj, najboljoj formi - kaže Vukojević.

Ključne riječi

Komentara 6

LA
Lass
11:04 11.10.2009.

meni je to sve medijski prenapuhano. ajde molim vas, kao da ne piju svaki večer po sobama, hhehehe naivcine

TN
terra_nuova
12:24 11.10.2009.

Novi hrvatski slogan : vise ne vrijedi \"idemo dalj\",nego IDEMO NAZAD !!!

PU
pulari
14:53 11.10.2009.

Ko zna mozda su placeni da reklamiraju alkoholna pica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije