NIJE SKUP

Svidio se Tudoru: Uzbekistanac Abduhalikov (22) pojačava Hajduk

Hajduk
Ivana Ivanovic/PIXSELL
01.02.2014.
u 20:45

Ostali su detalji oko potpisivanja ugovora, ali Timi, kako ga suigrači zovu, ispunjava sve uvjete koje Hajduk, otkako je sportski direktor Goran Vučević, propisuje.

I Hajduk se vraća kući, pripreme u Turskoj su iza njega. Od ponedjeljka bijeli ulaze u prvenstveni ritam. Trener Igor Tudor zadovoljan je pripremama u Turskoj, posebno su ga oraspoložile posljednje dvije utakmice u kojima je Hajduk svladao Sturm (2:0) i Dinamo iz Tbilisija (2:1).

- Imamo razloga da uoči nastavka sezone budemo optimistični. Ne zbog rezultata, već zbog igre. Prijateljske utakmice sada su iza nas, u subotu nas očekuje nešto sasvim drugo - rekao je Tudor.

“Nešto drugo u subotu” je gradski derbi sa Splitom, gostovanje u susjedstvu, u 500 metara od Poljuda udaljenom Parku mladeži. Bit će veselo, Split je motiviran, Slaven i Jozo Žužul žele u Europu, žele prema vrhu i dvoboj s Hajdukom nameće im se kao ključan. Posebno što sedam dana kasnije gostuju u Maksimiru kod Dinama. Podsjetimo, Split je sedam bodova iza Hajduka, pobjedom bi došao vrlo blizu bijelima...

Podvlačeći crtu pod pripreme, valja izdvojiti napadača Temurhodžu Abduhalikova (22) iz Uzbekistana, kojeg je Tudor pomno pratio posljednjih par dana priprema. Svidio mu se na utakmici protiv Dinama (asistirao je Kouassiju za vodeći gol), trener je dao zeleno svjetlo za angažman Uzbekistanca. Ostali su detalji oko potpisivanja ugovora, ali Timi, kako ga suigrači zovu, ispunjava sve uvjete koje Hajduk, otkako je sportski direktor Goran Vučević, propisuje. Dovoljno je mlad, nije skup, nema odštete i ima status reprezentativca svoje zemlje.

>> Pašalić nije ni vidio London, tek je stigao kupiti mami dar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije