poziv gostima

Predsjednik Josipović u Sarajevu popravlja sliku Hrvatske

'14.04.2010., Sarajevo, BiH - Predsjednik RH Ivo Josipovic u sklopu posjeta Bosni i Hercegovini prosetao Bascarsijom, starim dijelom grada. Napio se vode s cesme.  Photo: Zoran Grizelj/VLM'
'Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL'
29.07.2011.
u 18:06

Josipović je u neslužbenom kratkom posjetu Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović odlazi u kratak jednodnevni neslužbeni posjet Bosni i Hercegovini. U sklopu posjeta bit će na ceremoniji zatvaranja 17. Sarajevo Film Festivala u Narodnom kazalištu, gdje će biti upriličena i dodjela festivalskih nagrada "Srce Sarajeva" najboljim ostvarenjima.

Potom će u sarajevskoj galeriji Novi hram nazočiti i otvaranju izložbe fotografija Tončija Staničića, veleposlanika RH u BiH.

Josipovićev kratak neformalni posjet Sarajevu dobra je prilika da se još jednom pozovu gosti iz BiH na Jadran nakon što je javnost uznemirena neukusnim prozivanjima bosanskih gostiju u Makarskom primorju.

 

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
21:44 29.07.2011.

lutka na koncima

DR
DrGonzo
18:13 29.07.2011.

Uh kako zlocest naslov i slika... Ajd bar sam se nasmijao.

ME
!Megistus
18:26 29.07.2011.

Predsjednik Josipović u Sarajevu popravlja sliku Hrvatske --------------------- Samo neka nam taj ne popravlja sliku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije