prvi krug

Sanader novi šef Splitsko-dalmatinskog HDZ-a

hdz splitsko-dalmatinski
Ivana Ivanović/PIXSELL
Autori: sv, dai
28.04.2012.
u 15:42

Dosadašnji povjerenik za županiju, Ante Sanader, dobio je 211 glasova, a Živko Nenadić 54 glasa te Juraj Buzolić 21 glas

Na izborima za čelnu poziciju Splitsko-dalmatinskog HDZ-a premoćno je, već u prvom krugu pobijedio Ante Sanader, dosadašnji povjerenik za županiju.

Sanader je dobio 210 glasova, Živko Nenadić 54 glasa, a Juraj Buzolić 21 glas.

Novi predsjednik Splitsko-dalmatinskog HDZ-a, ocijenjuju upućeni pristalica je reformskih snaga u stranci.

– Ponosan sam na članstvo, na nivo i dostojanstvo koje su pokazali. Mi smo stranka na vlasti, u Splitsko-dalmatinskoj županiji imamo najveći broj načelnika i gradonačelnika – rekao je Sanader. Na izborima za nacionalnog predsjednika HDZ-a podržat će onoga kandidata za kojega se dogovori s bazom, što su HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici.

Ključne riječi

Komentara 16

PO
pogledajseuogledalo
16:40 28.04.2012.

neka nama sanadera,znači bit će još pljački....

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:44 28.04.2012.

I poslije Sanadera, Sanader. Blago nama.

ŠI
šifra2
16:25 28.04.2012.

Karamarkova reket-bojna je već odradila Sanadera! No sa izaslanicima je jako teško! Županijske glavonje uglavnom ne mogu kontrolirati pojednice kod glasovanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije