NEVJEROJATNO

Sve za muškarca u uniformi: Grkinja podmetnula požare da bi mogla flertati s vatrogascima

Wildfire burns in Nea Penteli, near Athens
Foto: ELIAS MARCOU/REUTERS
1/3
02.09.2024.
u 12:40

U Grčkoj je nedavno uhićen i 51-godišnji muškarac koji je osumnjičen da je izazvao tri požara na poljoprivrednim površinama između 24. i 25. kolovoza u Drami

Grčka policija izvijestila je o razrješenju nevjerojatnog ali istinitog slučaja iz Tripolija gdje je 44-godišnjakinja grčkog podrijetla optužena da je podmetnula nekoliko požara jer je "uživala u gledanju vatrogasaca i flertanju s njima". Za svoje postupke dobila je 36 mjeseci u zatvoru te kaznu od 1000 eura.

"Vatrena" Grkinja uzrokovala je dva požara na poljoprivrednom zemljištu, no srećom, nije došlo do veće štete jer su oba brzo ugašena. Prema grčkim medijima, 44-godišnjakinja je postala glavna osumnjičenica kada su vatrgoasci primijetili da je bila prisutna na oba požarišta, piše Greek Reporter. Priznala je da je željela upoznati muškarca u uniformi.

U Grčkoj je nedavno uhićen i 51-godišnji muškarac koji je osumnjičen da je izazvao tri požara na poljoprivrednim površinama između 24. i 25. kolovoza u Drami. Dosuđena mu je kazna od 1550 eura i 15 mjeseci u zatvoru. Naime, prema novom grčkom zakonu, slučajno podmetanje požara je kazneno djelo koje nosi stroge kazne.

VIDEO Veliki požari šire se oko Atene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije