OSIJEK

Vrdoljak: Na izbjeglice potrošeno 12 milijuna kuna iz robnih zaliha

Ivan Vrdoljak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
27.10.2015.
u 15:28

Robne se zalihe nikada ne spuštaju ispod 70 posto, dodao je Vrdoljak

– Dvanaest milijuna kuna iz robnih zaliha potrošeno je dosad na izbjegličku krizu. No, robne se zalihe nikada ne spuštaju ispod 70 posto pa naši građani neće ostati bez njih, bez obzira na situaciju s izbjeglicama – poručio je ministar Ivan Vrdoljak u Osijeku. Na poplave je u Slavoniji lani, usporedio je, potrošeno 33 milijuna kuna.

– "Prali" su me prije dvije godine da je Vrdoljak naručio kokošje paštete za dva milijuna kuna, kao da ću ih ja pojesti. No, bez ijednog smo incidenta nakon toga osigurali sve što je bilo potrebno našim ljudima u poplavama u Slavoniji. Najbolje funkcioniraju sustavi koji su potpuno nevidljivi – rekao je ministar.

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i na zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata

Komentara 12

PA
partizancina
15:39 27.10.2015.

A sto je sa hrvatskom sirotinjom i onom djecicim izbacenom iz njihovih domova

Avatar opetja12
opetja12
15:51 27.10.2015.

Ali neka u Karlovcu poplava, Gunjani žive u šatorima, nema se za inzulin djeci........ SRMOTA!!!!!!!!!!!!

PU
Pukovnik10
15:46 27.10.2015.

nisu to neke pare,brzo ćemo mi preko novih nameta vratiti te pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije