Druženje u subotu

Zdenko Bašić primio nagradu Grigor Vitez za svoju knjigu priča

'21.12.2011., Zagreb - Zdenko Basic, hrvatski Tim Burton, predstavio je svoja djela u knjiznici Voltino gdje se odrzava i njegova izlozba radova. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
09.03.2012.
u 14:09

U subotu će se u Profilu organizirati čitanje priča i druženje s autorom, koji nas možda razveseli i ponekim crtežom

Naš animator i ilustrator Zdenko Bašić, kojeg mnogi nazivaju hrvatskim Timom Burtonom, dobio je posebno priznanje Grigor Vitez za svoju fantazmagoričnu slikovnicu "Sjeverozapadni vjetar". Nagrada mu je dodijeljena, piše u obrazloženju, zbog posebnog sklada dizajna, ilustracija i teksta te visoke estetske vrijednosti.

Svim ljubiteljima Bašićeva prekrasnog crteža i bujne mašte važno je reći da će naš talentirani autor gostovati na čitanju svojih priča u subotu, 10. ožujka, u 11 sati u Profil Megastoreu.

Nakon toga organizirat će se i razgovor s Bašićem, na kojem će autor odgovarati na sva pitanja moderatora i publike. A upornima možda nešto i nacrta! (mz/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije