23.10. – 25.10.

Uz Večernji možeš i ti u Sarajevo party vlakom

Party vlak
Foto: PR FOTO
1/5
15.10.2015.
u 10:02

Party program u svim vagonima s DJ-evima i glazbom za svačiji ukus, animatorima i kolovođama te brže i udobnije putovanje bez stajanja i spavanja

Hrvatski studenti se pripremaju za najveće party vikend-putovanje!

Nakon spektakularnog prvog Party Vlak putovanja u Beograd u 3. mjesecu ove godine, na redu je još veće putovanje u Sarajevo 23.10. – 25.10. Sve goste očekuje zabava kroz cijelo putovanje, u vlaku i najboljim klubovima, razgled grada i posjet glavnim znamenitostima, 2 noćenja s doručkom u vrhunskom hotelu 3* te druženje sa stotinama mladih iz cijele Hrvatske.

Cilj projekta je povezati studente i mlade iz regije, probuditi nekadašnji duh i način putovanja te oživjeti vlak kao najbolje i najudobnije putničko prijevozno sredstvo. Slijedi nova dimenzija grupnog putovanja kroz animaciju i druženje u svim vagonima. Osim provjereno dobrog provoda u Sarajevu, putnike očekuje potpuno nova dimenzija zabave na putovanju. 

Party program u svim vagonima s DJ-evima i glazbom za svačiji ukus, animatorima i kolovođama, te brže i udobnije putovanje bez stajanja i spavanja. Cijena putovanja je 690kn. 

Prijave su završile u ponedjeljak 12.10. i očekuje se oko 800 putnika!

Večernji te vodi u Sarajevo!

Zadnjih 10 karata za kupnju dostupno je onim najbržima koji se jave u našu redakciju! Javite nam na mail nagrade@vecernji.net ( s naznakom: party vlak) s koliko osoba putujete i ostavite kontakt-broj telefona na koji vas možemo dobiti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije