Nesretni tie-break

ATP finale parova: I drugi poraz Mektića

Nikola Mektić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
13.11.2018.
u 16:42

Mektić i Peya izgubili su i drugi dvoboj bez dobijenog seta i tako su sveli na minimum šanse za polufinale

Hrvatski tenisač Nikola Mektić je s Austrijancem Alexanderom Peyom ubilježio je i drugi poraz u skupini Llodra/Santoro na ATP Mastersu u Londonu, izgubivši od Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa u dva tie-breaka 6:7 (5), 6:7 (5). 

Mektić i Peya izgubili su i drugi dvoboj bez dobijenog seta i tako su sveli na minimum šanse za polufinale. Zagrepčanin i Austrijanac su poraženi u tijesnom meču, u kojem su u 13. igri prvog seta vodili s 5:3 i potom izgubili četiri poena zaredom, a u drugom setu su nadoknadili break i skoro stigli zaostatak od 1:5 u tie-breaku. 

U zadnjem meču u skupini Mektić i Peya će igrati s Britancem Jamie Murray i Brazilcem Bruno Soaresom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije