engleski mediji

Borussiju su opljačkali u 90. minuti utakmice

'Borussia Dortmund\'s Ivan Perisic (2nd L) and Robert Lewandowski (2nd R) celebrate after scoring during their German Bundesliga first division soccer match against Hamburger SV in Hamburg, September
'FABIAN BIMMER'
04.10.2012.
u 17:50

Čak se i engleski mediji pitaju je li Manchester City poguran u ogledu s dortmundskom Borussijom (1:1)

Podsjetimo, Mario Balotelli postigao je izjednačujući pogodak s bijele točke u 90. minuti utakmice.

Jedanaesterac je iznudio Sergio Agüero kada je na rubu peterca loptom u ruku pogodio Borussijina braniča Nevena Subotića.

Različite su analize u europskim medijima, no jasno je da Subotić nije namjeravao igrati rukom. Agüero ga je napucao u ruku iz neposredne blizine i Subotić nije imao vremena reagirati.

– Nisam gledao videozapis, vidio sam samo fotografije. No, očito je da u tome nije bilo nikakve namjere. Pa ne mogu si odsjeći ruku. Nikada u životu nisam vidio da je nekomu dosuđen takav jedanaesterac – kazao je Subotić.

Nakon detaljne analize sudačkih pravila, engleski mediji došli su do zaključka da je dortmundska Borussia – opljačkana.

Na većini internetskih portala čak 75 posto čitatelja smatra da je jedanaesterac neopravdano dosuđen.

Oni skloni Cityju pravdaju se da takvu teoriju mogu složiti samo mediji koji su dokazani navijači Manchester Uniteda, ljutita Cityjeva suparnika.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:57 04.10.2012.

Ajde kakvo pogravanje,lijepo se na usporenoj snimci vidi da je Subotic rukom dotakao loptu ,a sad ,dali je bilo namjerno ili ne on nije protestirao kod odluke na jedanaesterac,jedino njegovi suigraci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije