PLAVA SVLAČIONICA

Bruno Petković briljirao protiv Osijeka pa otkrio kako se vratio u formu

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
09.05.2022.
u 08:16

– Moram se fokusirati, kao što sam se fokusirao i u vrijeme dok mi igre nisu bile na razini onoga što očekujem od sebe. No, radim, maksimalno sam fokusiran i tako će biti i dalje – govorio je Petković.

Dinamo protiv Osijeka nije imao slabog igrača, no posebno je lijepo kad vidimo Brunu Petkovića u svojoj pravoj formi. Potez kojim je asistirao Oršiću za 1:0 bio je maestralan.

– Nije mi to najveći potez karijere, ali drago mi je da sam pridonio igrom i asistencijama, uvijek sam bio tu za momčad. Rezultat je primaran, a ne moji golovi, iako bih volio više zabijati. Ne želim komentirati medijske napise, tu sam u momčadi koja će izgledno osvojiti naslov. Moram se fokusirati, kao što sam se fokusirao i u vrijeme dok mi igre nisu bile na razini onoga što očekujem od sebe. No radim, maksimalno sam fokusiran i tako će biti i dalje – rekao je Petković i objasnio zašto je bilo oscilacija u cijeloj momčadi u ovoj sezoni:

– Nije bilo lako, početkom srpnja počeli smo sa sezonom, puno je utakmica, još jedno europsko proljeće. Zadnjih godina nismo se nalazili u ovakvoj situaciji, ali odgovorili smo na pravi način. Nije nam trebao nekakav dodatni impuls, jednostavno smo bili svjesni situacije, velikog derbija, tablice, i tu su bili naši navijači s velikom podrškom i tijekom tjedna, a pogotovo protiv Osijeka – zaključio je Petković.

– Tijekom sezone možda smo se mučili, ali svi znamo što je Dinamo i u ovoj utakmici željeli smo se pokazati, došli smo do zida i morali smo se pokazati. Cijela momčad je sjajno reagirala – rekao je strijelac drugog pogotka Dario Špikić.

A treći strijelac bio je Luka Menalo.

– Ovo je bila fantastična utakmica, odigrali smo najbolje kada je bilo najpotrebnije – rekao je Menalo. 

>> Pogledajte i atmosferu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marko416
09:04 09.05.2022.

malo proigro i odmah ga dižete u nebesa.Ima dobrih igraća koji igraju dobro cjelu sezonu,a vi ih ne spominjete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije