Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje za Bilića

Eduardo zbog ozljede otpao za Gruziju

eduardo
AFP
17.03.2011.
u 16:43

Izbornik Slaven Bilić umjesto ozlijeđenih Šime Vrsaljka i Eduarda da Silve odlučio je nacionalnoj vrsti priključiti bundesligaški dvojac Domagoja Vidu i Marija Mandžukića.

Kako nas je izvijestio liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić, Eduardo da Silva ozlijedio je desni nožni zglob. Rakić je razgovarao s liječničkom službom Šahtara i dr. Arturom Glušenkom, koji je potvrdio prirodu ozljede. Prema prvim informacijama Eduarda čeka trotjedni oporavak i nema nikakvih izgleda da bi mogao konkurirati za bilo koju od skorih utakmica reprezentacije.

Također, danas je potvrđeno da ni Šime Vrsaljko neće moći konkurirati za Tbilisi i Pariz pa je izbornik odlučio aktivirati bundesligaški dvojac Domagoja Vidu i Marija Mandžukića, kojima su danas poslani pozivi i koji će se pojaviti na pripremama u Čatežu nakon što odrade nedjeljne klupske obveze.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
cromark
18:19 17.03.2011.

Umjesto klasnića koji zabija više od Mandže on zove Mandžu koji je zabio prvi gol nakon 8 mj., smiješno, stvarno smiješno.

DU
Deleted user
21:16 17.03.2011.

Mandžukić? AAAAHAHAHAHAHAHA! E jadna je ta repka gdje Mandžukić igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije