VELIKA POČAST

Mejutu Gonzalezu ''El Clasico'' u oproštajnoj sezoni

Mejuto Gonzalez
AFP
24.03.2010.
u 10:15

Najveći derbi španjolskog nogometa, dvoboj Reala i Barcelone 10. travnja, u sklopu 31. kola Primere, vodit će Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, koji će šest dana nakon te utakmice proslaviti 45. rođendan.

Sudačka komisija Primere odredila je Mejuta Gonzaleza za vođenje 160. ''El Clasica'', ogleda Reala i Barcelone na stadionu Santiago Berbabeu u Madridu, koji bi mogao biti i odlučujući u borbi dva najveća španjolska kluba za naslov državnog prvaka.

Mejutu Gonzalezu je ovo posljednja sezona u karijeri, budući da je ušao u 45. godinu života, a uskoro će i u 46., što je starosni limit za suce u Španjolskoj.

Gonzalez je tijekom 15-godišnje sudačke karijere sudio na svim najjačim mogućim natjecanjima poput svjetskih i europskih prvenstava, a 2005. godine pripala mu je čast suditi finale Lige prvaka između Milana i Liverpoola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije