KK SLAVONSKI BROD

Plantak otišao, novi trener Krunoslav Rimac

Nenad Plantak
Filip Brala/Pixsell
11.12.2013.
u 14:45

U najlošijem jesenskom dijelu prvenstva u posljednjih petnaestak godina Brođani su zabilježili samo jednu pobjedu u devet kola i završili kao posljednji u A-1 ligi.

Nakon lošeg jesenskog dijela sezone, košarkaši Slavonskog Broda ostali su bez trenera Nevena Plantaka i igrača Nikice Šljuke. Plantak je na klupi brodskog kluba proveo godinu dana, a zbog financijske situacije odlučio se vratiti u Zadar.

U najlošijem jesenskom dijelu prvenstva u posljednjih petnaestak godina Brođani su zabilježili samo jednu pobjedu u devet kola i završili kao posljednji u A-1 ligi. Na mjesto novog trenera postavljen je Krunoslav Rimac, dosadašnji Plantakov pomoćnik. Šljuka se, pak, vratio u rodnu Rijeku. Zatražio je sporazumni raskid ugovora kako bi mogao potražiti novi klub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije