ATP CHALLENGER ECKENTAL

Porazi Veića i Mektića u prvom kolu

Antonio Veić
Marko Lukunić
03.11.2009.
u 23:55

Hrvatski tenisači Antonio Veić i Nikola Mektić zaustavljeni su već u 1. kolu ATP Challengera u njemačkom Eckentalu, koji se igra na tepihu uz nagradni fond od 30.000 eura.

Bolji od Antonija Veića, koji ja ATP ljestvici trenutno zauzima 200. mjesto, bio je Nizozemac Antal van der Duim, koji na rang ljestvici zauzima tek 631. mjesto, a u glavni dio turnira stigao je iz kvalifikacija. Van der Duim je pobijedio 7-6(4), 6-1. Bio je to prvi međusobni susret ove dvojice tenisača.

Nikoli Mektiću, 327. tenisaču svijeta, koji se u glavni turnir probio iz kvalifikacija, oznaku ''stop'' podigao je Talijan Andrea Stoppini (213. na ATP ljestvici) svladavši ga 4-6, 6-4, 7-6(7) u njihovom prvom međusobnom dvoboju.

ATP Chalenger Eckental, 1. kolo:
Van der Duim – Vić 7-6(4), 6-1
Stoppini – Mektić 4-6, 6-4, 7-6(7)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije