ZBOG DEBAKLA NA ZOI-u

Ruski sport i dalje u smjenama, četvrta ostavka

Vancouver 2010
Reuters
24.03.2010.
u 12:25

Samo dan nakon što je Vladimir Loginov dao ostavku na mjesto predsjednika Ruskog saveza u skijaškom trčanju (FLGR) niz ostavci u vrhu ruskoga sporta je nastavljen.

Po završetku Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru, ukupno četvrto mjesto odgovornih sportskih funkcija u Rusiji ostalo je upražnjeno odlaskom Leva Kovmana s dužnosti prvog čovjeka Saveza skijanja slobodnim stilom.

U Vancouveru su Rusi osvojili 15 medalja, od čega samo tri zlatne, nakon čega je predsjednik Dmitrij Medvjedev zatražio smjene.

Leonid Tjagačev, predsjednik Ruskog olimpijskog odbora, i Genadi Aljošin, zamjenik ruskog ministra sporta, još su prije napustili svoja radna mjesta, u utorak je isto učinio Loginov, a samo dan kasnije ostavku je dao i Kovman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije