UFC prvak

Miočić otkrio važnu vijest koju smo nestrpljivo čekali: 'Dat ću fanovima što žele!'

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
1/5
07.05.2020.
u 08:10

Mnogi ljubitelji slobodne borbe odmah su željeli vidjeti trilogiju, ali o tome se nije ozbiljno govorilo. No Stipe je sada na svom Twitteru objavio kako će do borbe ipak doći

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić zadnji put se borio u kolovozu 2019. kada je pobjedom u uzvratnom meču protiv Daniela Cormiera vratio pojas teškaškog prvaka UFC-a.

Mnogi ljubitelji slobodne borbe odmah su željeli vidjeti trilogiju, ali o tome se nije ozbiljno govorilo. No Stipe je sada na svom Twitteru objavio kako će do borbe ipak doći.

Stipe Miočić i Daniel Cormier
1/5

– Želim se boriti s Cormierom. To će se uskoro dogoditi. Dat ću fanovima što žele. Moj menadžment radi na datumima s UFC-om. Trenutačno radim što guverner DeWine savjetuje i radim u hitnim službama. Ne mogu kontrolirati globalnu pandemiju – javio se Stipe Miočić.

UFC prvak imao je problema s ozljedom oka koju je zadobio u posljednjoj borbi protiv Cormiera, morao je pauzirati.

Borba bi se mogla dogovoriti za kolovoz. Dana White u nedavnom razgovoru za Barstool Sports kazao je kako prijeti oduzimanje titula prvacima odbiju li se boriti, a Stipe je na to rekao:

– Moj trener trenutačno zakonski ne može otvoriti dvoranu. Ne držim se više od bilo koje druge osobe onoga što mi je dopušteno. Ohio je pod mjerama do 29. svibnja. Te sekunde kad se dvorana otvori, pripreme počinju. Kratko i jasno. Nikad nisam nikoga izbjegavao.

>> Pogledajte susret Stipe Miočića i Conora McGregora

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
08:47 07.05.2020.

" Uduši " ga Stipe i da zaključimo tu priču više !

DU
Deleted user
09:45 07.05.2020.

U borbi protiv debeljka Stipe obavezno mora nositi zaštitne naočale. Bojim se da bi mu bucko mogao oči iskopati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije