djelitelj pravde

Talijan Rizzoli sudi finale Europske lige

Atletico Liverpool
AFP
10.05.2010.
u 16:57

Finalnu utakmicu Europske lige ove srijede u Hamburgu, u kojoj igraju madridski Atletico i londonski Fulham, sudit će talijanski djelitelj pravde Nicola Rizzoli.

Ovaj 39-godišnjak je u sezoni, koja je pri kraju, sudio osam utakmica Lige prvaka, od kojih je najprestižnija bila uzvratna četvrtfinalna na Old Traffordu u kojoj je Manchester United pobijedio münchenski Bayern sa 3:2, što je engleskoj momčadi bilo malo za prolaz dalje zbog pogotka manje u gostima.

Sudio je također i kontroverzni finale talijanskog kupa prošle srijede, u kojem je Inter slavio na rimskom Olimpicu protiv Rome sa 1:0. Pokazao je pred sam kraj utakmice crveni karton Rominu kapetanu Francescu Tottiju zbog namjernog udaranja Balotellija.

Njegovi pomoćnici  u finalu Europske lige bit će Cristiano Copelli i Luca Maggiani, dok je četvrti sudac Gianluca Rocchi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije