ABA LIGA, 15. kolo

Zagreb uvjerljiv, Cedevita do drugog mjesta

Damir Rančić
Goran Jakuš/PIXSELL
11.01.2012.
u 21:46

Regionalna košarkaska ABA liga, 15. kolo: Zagreb-Hemofarm 77:67, Cedevita-Union Olimpija 93:75. Zagreb ima omjer 8-7, a Cedevita 12-3.

Mravi su kod kuće odigrali sjajnu utakmicu predvođeni Damirom Rančićem koji je ubacio 21 koš, od čega je veći dio bio tricama - ušlo ih je čak šest.

Odličan šut, dobra obrana i koncentiranost, bio je recept protiv Hemofarma. Krunoslav Simon nije bio previše raspložen, prvi je koš čekao punih 16 minuta.

U jednom trenutku susreta Mravi su imali čak i 24 koša razlike (72:48), dok je Hemofarm naredao svoj sedmi poraz zaredom.

Dobro je išlo i Cedeviti, koja je izbila na drugo mjesto na tablici pobjedivši Union. Predvodili su ih Car s 18 te Bilan s 17 poena, a ubacili su osam trica.

Vodeća je, ispred Cedevite, i dalje momčad Maccabija sa sjajnim skorom 14-1.

Dodajmo kako je Helos izgubio kod kuće od Partizana 64:72.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
21:57 11.01.2012.

Da nisam bio na tekmi poslio bi da se novinar kuzi u kosarku.. ovako sam vidio uzasnu utakmicu u kojoj je bilo vazno sto prije sutnuti na kos bez obrana i naboja, strasno dosadno a Hemofarm katastrofalan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije