UOČI OPĆEG IZBORNOG SABORA

Diktiranje gradonačelnika i župana za lokalne izbore unijelo nemir u HDZ

14.10.2024.
u 09:11

Nezadovoljnici smatraju da vrh stranke, preciznije Andrej Plenković, želi na važne funkcije dovesti poslušnike bez ikakve političke težine

Komentara 4

KI
kiselovrhnje
10:24 14.10.2024.

U Hrvatskoj smo imali vecu demokraciju prije 15 godina nego danas. Andrej je ustimao drzavu po principu Aleksandra Vucica i Srbije. Nitko ne smije nista uciniti dok se ne pita vozd, tako i u nas. Andrej se okruzio sitnim lopovima, nesposobnim u bilo cemu osim u pljacki i korupciji. Oni ga bespogovorno slusaju i klimaju glavom sve dok su im prsti u pekmezu. Ako HDZ botovima spomenes da je AP zbog lopovluka i malverzacija smijenio vise ministara nego sve druge vlade u povijesti RH zbrojeno krene im pjena niz usta.

GO
goran2hr
10:47 14.10.2024.

Komično mi je bilo, kada je Plenković obilazio HDZovce diljem Hrvatske, povodom 35. godišnjice osnivanja HDZ-a. I u dvoranama gdje ih je pohodio, HDZovci su bili oduševljeni i u transu, a baš nitko da ga upita: "Pa gdje si ti onda bio?". To su pravi poslušnici, koje bi se samo poželjeti moglo. HDZovci danas vjeruju kako je Plenković bio Tuđmanova desna ruka, utemeljitelj HDZ-a i dragovoljac DR.

ST
strahimir
09:53 14.10.2024.

Ako je netko sposoban, kome se može vjerovati i radi sve za hrvatski narod, to je Andrej Plenković, najveći političar nakon Oca domovine. Što bi od Hrvatske ostalo da je ostao najgori premijer na svijetu sa svojim nesposobnim štetočinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije