Na sastanku komentirali istraživanje popularnosti

Jadranku Kosor podupire 51%, a HDZ 27,6% birača

kosor
Slavko Midžor/PIXSELL
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
29.01.2010.
u 18:47

Predsjedništvo HDZ-a na trosatnom sastanku koji je završio nešto prije 18 sati raspravljalo je o ustavnim promjenama.

Predsjedništvo HDZ-a tri sata je raspravljalo o ustavnim promjenama nužnim za dovršetak pregovora za ulazak Hrvatske u EU te je usuglasilo svoj stav o glasovanju dijaspore na referendumu o ulasku u EU, kazala je nakon sjednice premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor ne želeći otkriti detalje ni stranački stav o tom pitanju.

– Ne bi bilo u redu sada bilo što govoriti, svoj stav prvo ćemo predstaviti koalicijskim partnerima, a zatim ćemo obavijestiti i predsjednike oporbenih stranaka – kazala je J. Kosor.

– Ako bismo se uspjeli dogovoriti sljedećeg tjedna, do kraja ožujka mogli bismo donijeti ustavne promjene, što je važno za završetak pregovora jer onda idemo ubrzanim tempom dalje. Predsjedništvo vladajuće stranke jednoglasno je podržalo odluku da se u to najviše tijelo stranke kooptira predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić.

Predsjednica Kosor tu je odluku objasnila potrebom za ravnomjernom zastupljenošću u tom stranačkom tijelu ljudi iz svih krajeva zemlje. Nadalje, vrh HDZ-a razgovarao je i o istraživanju agencije Puls o rejtingu stranaka i popularnosti Vlade, a ono pokazuje da 51 posto građana podupire rad Vlade, "što je najveća potpora Vladi dosad", pohvalila se premijerka. Na novinarski upit Kosorova je istaknula da je istraživanje pokazalo i "dobru poziciju HDZ-a unatoč teškoćama u kojima radi". Ta je potpora gotovo upola manja od potpore Vladi i iznosi 27,6 posto.

Ključne riječi

Komentara 67

BI
bilibrig
19:30 29.01.2010.

oldfoxy ti si glup. Pa 71 posto podrke Kosorici u istraživanju pulsa za novu tv dovoljno govori. Pa vidi se da je narod dugo čekao na jednu takvu lidericu.

OB
-obrisani-
19:31 29.01.2010.

JACA JE SRPSKA PIZDA...FUKARA

OB
-obrisani-
13:00 30.01.2010.

Kad analiziram to brdo nickova kojima se služiš,iskreno da ti kažem ti si neko mrtvo puhalo,nedostaje ti kreativnosti,snage,ubojitosti(kao 1995-e na traktoru);Salvador,kamocemo,jabuka,fatta,copy,sardi,nikolatr,corba,samo nekoliko da navedem…jedan gluplji od drugoga,pa daj neki a la Bruce Willis,naprimjer Osvetnik,Borac za Krajinu,Tri Odrezana prsta…to ostavlja utisak čovječe Otiđi Indijancima,oni imaju deskriptivna imena,kao naprimjer…Sitting Shit .........................................................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije