Investicijski ciklus

PEVEX kupio zemljište u Đakovu, počinje graditi prodajni centar

PEVEX
02.09.2024.
u 14:56

PEVEX d.d. 1. hrvatski trgovački lanac, nastavlja snažan investicijski ciklus u sklopu kojega je kompanija kupila zemljište u Đakovu te planira početi graditi prodajni centar. Na gotovo 10.000 četvornih metara zemljišta koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 500 metara od poznate đakovačke katedrale, u planu je izgradnja trgovačkog prostora te pripadajućih infrastrukturnih sadržaja. Prodajni centar PEVEX u Đakovu na 3500 četvornih metara kupcima će osiguravati sve što im je potrebno za dom, vrt ili hobi uz neizostavnu ponudu robe široke potrošnje.

„Pred nama je još mnogo posla, nastavljamo planirani investicijski ciklus, širimo prodajnu mrežu i u konačnici osnažujemo kompaniju. Đakovo je dio naših strateških planova i vjerujem kako će dolazak PEVEX-a puno značiti i za tamošnju lokanu sredinu jer ćemo pridonijeti razvoju grada novim zapošljavanjima te osigurati stabilna, poticajna radna mjesta te dobre uvjete rada brojnim Đakovčankama i Đakovčanima. - napominje predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

PEVEX u Đakovu otvara 40-ak novih radnih mjesta. Poput ostalih prodajnih centara koji su u kompanijskom vlasništvu bit će suvremeno opremljen, energetski efikasan i potpuno prilagođen zahtjevima kupaca. Dodatne pogodnosti kupcima će biti i besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem PEVEX-ove internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

PEVEX-ov strateški investicijski plan uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatske te iskorak na inozemna tržišta.

Trenutačno kompanija privodi kraju gradnju prodajnog centra u Poreču, traju radovi na PEVEX Zaboku, a za par tjedana otvorenje je najvećeg ovogodišnjeg investicijskog projekta vrijednog 15 milijuna eura, Centralnog skladišta na zagrebačkom Jankomiru, koje će kompaniji optimizirati logističko distributivne procese te olakšati opskrbljivanje robom prodajnih centara, a dobavljačima dobre uvjete za dostavu artikala.

U 25 hrvatskih gradova PEVEX trenutno ima 29 prodajnih centara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije