festival

Pod olimpijskim plamenom snage odmjerilo 220 mališana

olimpijada (1)
Foto: presnimila Ljiljana Risek
1/3
16.05.2011.
u 11:18

Pobjednici su klinci iz ivanečkog vrtića Ivančice, srebro je osvojio vrtić Zvjezdice iz Marčana, a broncom su se okitili mališani lepoglavskog vrtića

Mimohodom više od 220 mališana, burnim bodrenjem stotina okupljenih roditelja, nošenjem baklje i zajedničkim paljenjem olimpijskog plamena, u Ivancu je otvoren 1. olimpijski festival dječjih vrtića ivanečkoga kraja. Djecu i roditelje kratko su pozdravili ravnateljica ivanečkoga vrtića Suzana Divjak i izaslanik Hrvatskog olimpijskog odbora Miljenko Jarnjak, a festival, koji je održan pod geslom „I ja ću biti olimpijac!“, otvorila je dogradonačelnica Ivanca Jasenka Friščić.

Borbeno raspoloženi klinci i klinceze iz dječjih vrtića u Lepoglavi, Maje pčelice iz Ladanja Donjeg, Zvjezdica iz Marčana, Latice iz Klenovnika te Ivančica iz Radovana i Ivanca, potom su u srčanim nadmetanjima na stadionu NK Ivančice snage odmjerili u više disciplina.

Nakon uzbudljivih utrka na 50 metara, štafeta, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu, dakako, u konkurenciji dječaka i djevojčica, proglašeni su ekipni pobjednici. Zlatom su se okitili mali Ivančani, druge su viničke zvjezdice, a treći mališani lepoglavskog vrtića. Obradovani dobrim emocijama i lijepim druženjem, organizatori najavljuju da će ovakve olimpijade postati tradicionalne.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije