ŠIRENJE U INOZEMSTVO

Tvrka iz Pule kupila hotel 88 Rooms u Beogradu

PARK PLAZA HISTRIA PULA
02.05.2019.
u 14:05

Uvjeti potrebni za dovršetak transakcije bit će ispunjeni do kraja ove godine, poslije čega će hotel 88 Rooms postati dio portfelja Arena Hospitality Group.

Arena Hospitality Group iz Pule objavili su kako su sklopili okvirni sporazum za kupovinu hotela s četiri zvjezdice 88 Rooms u Beogradu.

Radi se o hotelu koji se nalazi u Takovskoj ulici i to u blizini poslovne zone. Hotel raspolaže s 88 komfornih soba i apartmana uređenih po "feng shui" pravilima. Gosti hotela na raspolaganju imaju bar, restoran, fitnes dvoranu, sobe za masažu kao i četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 sudionika.

- Arena Hospitality Group, putem svog zavisnog društva Sugarhill Investments B.V., sklopilo je okvirni ugovor s MK Aviation Services za stjecanje hotela 88 Rooms, objekta s četiri zvjezdice u Beogradu. Završetak ove transakcije podložan je izvršenju određenih koraka i ispunjenju određenih uvjeta, stoji priopćenju ove pulske tvrtke.

Očekuju kako će uvjeti potrebni za dovršetak transakcije biti ispunjeni do kraja ove godine, poslije čega će hotel 88 Rooms postati dio portfelja Arena Hospitality Group i nastaviti poslovanje pod brendom Arena Hotels&Apartments, te pod novim imenom Arena Hotel 88.

Navode i kako Arena Hospitality Group ovom akvizicijom nastavlja širenje u inozemstvu nakon već uhodanog biznis modela upravljanja sa sedam internacionalnih hotela u Berlinu, Nürnbergu, Kölnu i Budimpešti.

- Ovim ulaskom na novo tržište i jačanjem portfelja hotela koji posluju tijekom cijele godine omogućavamo dodatni rast vrijednosti grupe, ujedno stvarajući dodatnu dugoročnu vrijednost za naše goste i naše dioničare. Ovakvim potezima ubrzano mijenjamo postojeće poslovanje visoke sezonalnosti i prerastamo u dinamičnu, međunarodnu hotelsku grupaciju s cjelogodišnjim poslovanjem, rekao je predsjednik Uprave Arena Hospitality Group Reuel Slonim.

Komentara 1

KR
kruti6
16:15 02.05.2019.

braća iz pulskog bastiona kupuju u svojoj otadžbini,ihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije