Novi sadržaji

Za drugi rođendan redizajnirana turistička karta 'Hello Zagreb'

darrer
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.03.2016.
u 15:00

Turistima su preporučili i manifestacije koje se moraju posjetiti, poput Artikuliranja, ali i što mogu besplatno raditi u Zagrebu

U povodu drugog rođendana turističkog vodiča “Hello Zagreb” tvrtka Darrer objavila je novu, redizajniranu kartu.

Turistima su preporučili i manifestacije koje se moraju posjetiti, poput Artikuliranja, ali i što mogu besplatno raditi u Zagrebu. U protekle dvije godine izdano je ukupno četrnaest karata, a svi se vodiči tiskaju u 100.000 besplatnih primjeraka, na engleskom jeziku, a distribuiraju ih u svim vodećim zagrebačkim hotelima, hostelima, turističkim info punktovima, vozilima taksija, kao i na drugim tranzitnim točkama grada.

Tvrtka Darrer u ovoj je godini realizirala i vodič za luksuzni shopping "Hello Zagreb: Gold Edition", namijenjenog posjetiteljima istančanog modnog ukusa, čija je distribucija započela s ožujkom. U pripremi je i "72 hours in Zagreb", koji ciljano targetira različite interesne skupine posjetitelja grada Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije