pohvalila se na Instagramu

Ivana Knoll javila se iz Crne Gore gdje se druži s bivšom Viktorijinom anđelicom

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
16.08.2022.
u 22:00

Ivana trenutno boravi u susjednoj Crnoj Gori odakle je objavila nekoliko fotografija u bikiniju, a potom se pohvalila kako uživa u posebnom društvu. Naime, snimila je video s bivšom Viktorijinom anđelicom Alessandrom Ambrosio (41).

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih, a obožavatelje kojih je na Instagramu preko 565 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima.

Ivana trenutno boravi u susjednoj Crnoj Gori odakle je objavila nekoliko fotografija u bikiniju, a potom se pohvalila kako uživa u posebnom društvu. Naime, snimila je video s bivšom Viktorijinom anđelicom Alessandrom Ambrosio (41).

-Ručak s Alessandrom Ambrosio - pohvalila se Knoll uz snimku i pokazala kako su dobre raspoložene.

Foto: Instagram

Inače, Ivana je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice nakon brojnih atraktivnih fotografija s tribina iz Rusije. Od tada se njezin broj pratitelja na Instagramu znatno povećao i sada ih ima preko pola milijuna, a za nju se čulo i daleko izvan granica Hrvatske stoga je se nerijetko može vidjeti na stranim portalima. Nakon toga osnovala je i vlastiti modni brend kupaćih kostima s motivima hrvatske šahovnice. 

Podsjetimo, Ivana se nedavno vratila iz Amerike gdje je, između ostalog, bila i u Miamiju. Naime, sezona Formule 1 ovaj vikend prvi put u povijesti se vozila u Miamiju, a na popisu poznatih uzvanika bili su brojni sportaši poput Toma Bradyja, Michaela Jordana i Davida Beckhama, a među odabranim društvom bila je i Ivana Knoll koja je fotografije podijelila na svojim društvenim mrežama.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije