Ivana Knoll

Najseksi navijačica vatrenih istaknula zavidnu figuru i bujnu stražnjicu: "Ma ti si bomba"

Foto: Instagram
1/6
06.09.2021.
u 22:00

Podsjetimo, Ivana je strastvena navijačica koja se proslavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a pokrenula je i svoju liniju kupaćih kostima nazvanu 'CROkini', koja na sebi nosi crveno-bijele kvadratiće.

Jedna od najljepših navijačica naših Vatrenih, Ivana Knoll redovito na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije, no ovoga odlučila za nešto drugačiju kombinaciju.

Ivana je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira u trapericama koje su istaknule njezinu bujnu stražnjicu, a čini se kako pratitelji vole i njezina "čedna" izdanja.

"Nevrijeme se sprema", napisala je u opisu,a  zaradila je preko 26 tisuća lajkova i brojne komplimente

"Vrh", "Bomba", "Najbolja na svijetu", "Predivna", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Ivana je strastvena navijačica koja se proslavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a pokrenula je i svoju liniju kupaćih kostima nazvanu 'CROkini', koja na sebi nosi crveno-bijele kvadratiće. Inače, Hercegovka je u Zagreb došla na studij te je magistrica grafičke tehnologije. Na Instagramu ima više od 470.000 pratitelja, a svojevremeno se natjecala i za titulu Miss Hrvatske.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Ključne riječi

Komentara 5

AF
AfganistanskiHrvat
22:09 06.09.2021.

Bljuv.

DU
Deleted user
22:16 06.09.2021.

JOŠ SAMO DA EKSPLODIRA. PA SMO MIRNI

TT
TTjac
11:09 07.09.2021.

Sunce moje, jel se jako navlažiš kad si u centru pažnje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije