STIGLI PETEROSTRUKI PRVACI

Brazilci stigli u Johannesburg

Brazil
AFP
27.05.2010.
u 10:44

Peterostruki svjetski nogometni prvaci, reprezentativci Brazila, sletjeli su u Johannesburg rano u četvrtak i tako nakon Australije postali druga reprezentacija koja je stigla na tlo Južnoafričke Republike, domaćina SP-a.

Brazilce je dočekao predsjednik Organizacijskog odbora SP-a Irvhin Khoza, koji je po njihovu dolasku rekao:

- Moglo se odmah vidjeti koliko su samopouzdani i ozbiljni. Dolazak brazilske reprezentacije svim Južnoafrikancima zapravo ulijeva osjećaj stvarnosti da smo mi domaćini Svjetskog prvenstva.

“Seleçao” je u srijedu prije leta za Južnoafričku Republiku primio i brazilski predsjednik Luiz Inacio Lula da Silva.

Prvi nastup na SP-u Brazil ima 15. lipnja protiv Sjeverne Koreje. U skupini G još će se ogledati s Portugalom i Bjelokosnom obalom.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:50 27.05.2010.

Brazilci stigli u Johannesburg a zapadno balkanska reprezentacija iz Top 10 ljestvice FIFA se vratila iz Estonije..

EB
eustahije_brzić
12:45 27.05.2010.

Molim Vas ne podupirite laž, ne stvarajte izvor novih sukoba. Ne učite djecu lažima, Slovenac kao nacionalnost ne postoji, ne vrijeđajte njihove pretke: Austrijance, Hrvate, Srbe, Talijane, Madžare...... Širenjem laži podupirete buduće sukobe. Molim Vas u ime istine koja je samo jedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije