DO KRAJA EURA 2012.

Capello potpisuje novi dvogodišnji govor

Fabio Capello
AFP
02.06.2010.
u 16:52

Prema pisanju uglednog "The Timesa", Fabio Capello ostaje izbornik Engleske do kraja EP-a 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

Vodstvo engleskog nogometnog saveza ponudilo je Fabiju Capellu novi dvogodišnji ugovor! Tako, naime, piše ugledni "The Times" i Capello bi, ne bude li problema, u srijedu trebao potpisati taj ugovor, na temelju kojeg bi bio na engleskoj klupi do završetka EP-a 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

Jedan od čelnika saveza sir Dave Richards telefonski je u ponedjeljak razgovarao s Capellom i uvjerio ga da FA želi njegov ostanak na reprezentativnoj klupi, neovisno o rezultatu ostvarenom na SP-u.

Podsjetimo, Capello sada zarađuje šest milijuna eura neto, a Inter mu nudi deset milijuna eura neto da dođe odmah nakon SP-a u Južnoj Africi! Ako se, pak, ne dogovori s Englezima o ostanku i ipak već ovog ljeta ode u Inter, Capello će morati platiti odštetu jer mu i sadašnji ugovor traje do 2012. godine.

Međutim, Capello donedavno uopće nije razmišljao o odlasku i u razgovoru s bivšim predsjednikom saveza lordom Triesmanom prije tri tjedna usmeno je potvrdio ostanak na klupi do kraja EP 2012. godine, bez poboljšanja financijskih uvjeta. No, u međuvremenu pojavila se Interova bogata ponuda i Capello još razmišlja...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije