OSMAN LENDO

Emotivni dinamovac: 'Zdravku Mamiću su sudili lopovi iz Osijeka. Petković je za Livaju gospodin'

Zagreb: Navijač Dinama Osman Lendo nedavno je vrlo emotivno popratio trening modrih
Davor Puklavec/PIXSELL
15.09.2023.
u 15:55

1977. godine doselio je u Zagreb iz Dervente, a oduvijek se deklarirao kao navijač plavih iz Maksimira

Osman Lendo strastveni je navijač zagrebačkog Dinama, nedavno je vrlo emotivno pratio trening plavih i pokazao je emocije dok je kroz ogradu gledao kako treniraju njegovi ljubimci. Ekipa iz Pixsella odradila i video intervju s gospodinom rodom iz Dervente. 

- Idem na treninge Dinama kada sam tu blizu, idem na sve utakmice. Dinamo je jedan, ne diram ja Hajduka, poštujem sve. Za mene je Zdravko Mamić gospodin, njemu su sudili lopovi iz Osijeka! Da njega nije bilo u Dinamo, pitanje je da li bi se mi ovdje vidjeli. U Zagreb sam se doselio 1977., primili su se da radim na HŽ-u. I kada sam živio u Derventi isto sam navijao za Dinamo, tamo je prije bilo puno navijača Dinama. Otac od Vedrana Ćorluke je stariji godinu dana od mene, išli su u istu školu. 

VEZANI ČLANCI:

- Žao mi je Luke Ivanušeca, plakao je kad je odlazio, kao i Livakovića. U ovom trenutku, Bruno Petković mi je najdraži igrač, umjetnik u nogometu. On je umjetnik u nogometu i za mene je gospodin u odnosu na Livaju te bolji nogometaš. Opet ćemo biti prvaci, a pustit ćemo jednom Hajduku da osjete kako je biti prvak u Hrvatskoj. 

 

 

Komentara 25

MI
Misko12
19:07 15.09.2023.

Da je livaja zabio protiv brazila snimali bi se dokumentarci o tom, ali kad je petko zabio to je kao normalno. Da se petko ponaša kao livaja bile bi ga pune novine, ne odgojen, užasan, ali livaja sve može. Livaja od grčke do španjolske nije igrao u klubu koji ga nije kaznio ili raskinuo ugovor. Sada ga opet dalić zove u repku, na žalost mene i svih realnih navijača

JB
Jednonogi.Brabonjak
16:40 15.09.2023.

Sve točno!

Avatar suludih10
suludih10
17:34 15.09.2023.

Gospodin Osman Lendo rekao je od riječi istinu. Iako je, kako piše u prvoj rečenici, rođen u Derventi. Mamiću su sudili suci koji su kasnije u nečasti otpušteni iz Pravosuđa zbog lopovluka i kriminala. i korupcije. Takvi donesu presudu koja nikome nije "upitna"! Nema veze, reklo bi se - glavni cilj je ispunjen. Taj cilj nije Mamić taj cilj je Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije