Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO SVE

FOTO Joško Gvardiol pokazao gdje je završio njegov zaštitni znak iz Katara

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Igor Kralj/PIXSELL
09.03.2023.
u 14:00

Stoper RB Leipziga bio je prepoznatljiv po ovom detalju

Malo je nedostajalo da Joško Gvardiol propusti svjetsko prvenstvo zbog ružnog sudara s Willyem Orbanom, suigračem iz obrane RB Leipziga. Nastradali su nos i oba oka, ali s pomoću zaštitne maske, vatreni je uspio odigrati cijeli turnir, postati hit igrač i osvojiti svjetsku broncu. 

Njegov zaštitni znak je postao prepoznatljiv diljem svijeta, a čak su i navijači diljem svijeta počeli nositi maske kao navijačke rekvizite.  Tri mjeseca od završetka svjetskog prvenstva u Kataru, već sada kultna maska, nije završila u nekom muzeju ili slično i dalje je u Joškovom vlasništvu, a ima i svog čuvara, riječ je o njegovom kućnom ljubimcu Zvonkecu.

Joškova sestra Franka objavila je fotografiju psa s maskom na Instagramu, a jedan od najtraženijih nogometaša u Europi je sve podijelio na svom profilu.

Foto: Joško Gvardiol Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije