DRAMA NA POLJUDU

Gattuso izbacio Perišića iz prve momčadi Hajduka. Evo zašto je Talijan potjerao slavnog vatrenog

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
10.08.2024.
u 22:04

Ovim potezom je pokazao kako neće tolerirati nezalaganje na treninzima, jer je kao igrač uvijek davao sve od sebe.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso ne računa na hrvatsko reprezentativno krilo Ivana Perišića za sutrašnji gostujući ogled bijelih s Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Razlog nisu zdravstveni razlozi proslavljenog reprezentativca, nego ga je legenda Milana odstranila iz prve momčad zbog manjka discipline, a trenutno nije poznato kada će se vratiti na travnjak. Ovo je potpuno neočekivani rasplet događaju u Splitu jer je poznato da je Ivan pravi profesionalac koji je maksimalno posvećen svom poslu i karijeri.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
1/61

- Od prvoga dana od kad sam došao na mjesto trenera Hajduka zahtijevam disciplinu. Mi smo nogometna momčad, potpisali smo sporazum, postoje jasna pravila discipline. Emir Sahiti je zakasnio na jednu klupsku obavezu i zbog toga je ostao u Splitu, nadam se da se to više neće ponoviti ni njemu ni bilo kojem drugom igraču. Radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo. Pravila mora poštovati svih 25 igrača jednako, nadam se da se ovakve stvari više neće ponavljati  jasno je rekao Gattuso uoči gostovanja na Farskim Otocima, na koje nije poveo Sahitija.  

VEZANI ČLANCI:

Ovim potezom je pokazao kako neće tolerirati nezalaganje na treninzima, jer je kao igrač uvijek davao sve od sebe. Perišić se ove zime u Hajduk vratio kako bi nakon oporavka od teške ozljede križnih ligamenata i operacije bio u optimalnom stanju za Euro. U engleski Tottenham je došao u ljeto 2022. kao slobodan igrač iz Intera. U 50 nastupa postigao je jedan i namjestio 14 golova, a spominjalo se jedno vrijeme kako bi se mogao vratiti u Inter i to iz Hajduka.

Komentara 29

KU
Kujttim
22:57 10.08.2024.

Ovo je poruka Livaji i Rakitiću, Perišići onako ide iz Hajduka

MA
Marsi
00:15 11.08.2024.

Pa jasno sam rekao da ce se Brekalo, Perisic i Rakitic dolaskom u klubic gdje su izdajnici Livaja i N. Kalinc samo osramotiti.

Avatar white socks
white socks
22:53 10.08.2024.

Da je bilo koga drugoga prozvao zbog nezalaganja i nediscipline, ali Perišića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije