Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO DO ODLUKE

Gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru? Želi ga još jedan klub, zasad znamo samo jednu stvar

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
16.05.2024.
u 08:00

Kapetan hrvatske reprezentacije ugovor s Real Madridom ima do 30. lipnja, a s klubom sa Santiago Bernabeua krenut će u pregovore nakon utakkmice sezone

"Modriću, ostani!", te su riječi skandirali navijači na utakmici Real Madrida i Alavesa iako hrvatski kapetan nije igrao ni minute. Cijeli stadion u jednom se trenutku ujedinio i poslao tako poruku i Modriću, ali i upravi kraljevskog kluba o tome što želi gledati sljedeće sezone.

Činjenica je da je Luka ove sezone uglavnom ulazio s klupe, nije bio u startnih 11, ali itekako je ostavio traga na terenu i više puta dokazao da godine za njega ne predstavljaju ništa, a u rujnu će napuniti 39 godina.

Kraj ili nastavak

Svoje majstorije nije mogao pokazati u ligaškom susretu protiv Alavesa, u kojemu je Real pobijedio 5:0, jer nije igrao, ali nakon utakmice trener Carlo Ancelotti dotaknuo se njega i Tonija Kroosa.

– Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka – objasnio je talijanski stručnjak.

Konačna odluka o budućnosti Modrića i Reala tako će pričekati do 1. lipnja kada Španjolci u finalu Lige prvaka na Wembleyu igraju protiv Borussije Dortmund.

Dodajmo da Modriću ugovor s Realom istječe za mjesec i pol, odnosno 30. lipnja, a sve su glasnija samo nagađanja. Pojedini mediji pišu kako je ovo njegova posljednja sezona u Madridu.

– Ove sezone gledamo posljednje utakmice Luke Modrića u dresu Real Madrida – izjavio je nedavno novinar Radio Marce i Realov insajder Ramon Alvarez, koji tvrdi da je odluka o njegovoj sudbini već donesena.

Španjolski As pak tvrdi da je sve u rukama samog igrača koji je već odavno odlučio da želi i dalje ostati u klubu svojih snova.

Naime, od 2021. Luka Modrić i Real svakog ljeta obnavljaju ugovor za jednu sezonu jer to je poslovna politika kluba sa svim igračima koji imaju više od 30 godina.

Do sada se suradnja pokazala odličnom, a kapetan vatrenih došao je i do 25 trofeja s Los Blancosima te je na prvome mjestu izjednačen s Nachom, Benzemom i Marcelom. Mogao bi doći do 26 pobijedi li Real u Ligi prvaka. Bio bi to ili sjajan kraj suradnje ili početak još jedne nadograđene.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/14

Kada je pak njegova budućnost u pitanju, pojavila su se zanimljiva nagađanja. Nakon što se mnogo pisalo o odlasku pa i odbijanju bogatih arapskih klubova, sada je u igri Italija.

Naime, kako je Como, kojeg trenira bivši španjolski igrač Cesc Fábregas, osigurao nastup u Serie A, La Gazzetta dello Sport analizira potpise koje klub planira za sljedeću sezonu.

Na meti Fábregasa

– Od Maura Icardija do Joaquína Corree, od Luke Modrića do Lorisa Kariusa. Realnost je da će Como tražiti središnjeg braniča, snažnog veznjaka i napadača koji su Talijani ili dobro poznaju ligu – navodi se u tekstu.

– Želimo pobjeđivati i klub to zna, zato moramo izgraditi jak tim koji vjeruje u nas – rekao je Fábregas.

Hoće li Luka ostati u Španjolskoj, otići u Italiju, Saudijsku Arabiju ili neku treću ligu, ipak ćemo doznati nakon Lige prvaka, kako je najavio Ancelotti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije