brazilac ne brine

Kaka: Bit ću spreman za SP

kaka
AFP
19.05.2010.
u 10:17

Iako je iza njega sezona bez trofeja uz nevelik broj utakmica za pamćenje, Realov playmaker Kaka tvrdi da će u potpunosti spreman dočekati Svjetsko nogometno prvenstvo na kojem će njegov Brazil stremiti naslovu prvaka.

Kaka je zbog niza zdravstvenih problema vezanih uz prepone propustio 13 prvenstvenih utakmica za "kraljevski klub", ali tvrdi da će svjetsku smotru (11. lipnja - 11. srpnja) dočekati spreman.

- U Sao Paulo ću se podvrgnuti daljnjim testovima. Ondje će se ustvrditi u kakvom sam stanju i pobrinuti da na SP-u nemam nikakvih problema. Mundijal ću dočekati sto posto spreman.

- Nisam imao dobru sezonu, ali postoji niz primjera igrača koji su poslije loše igračke godine zabljesnuli na SP-u. Ne brinem - izjavio je Kaka.

Brazil će Mundijal otvoriti 15. lipnja utakmicom protiv Sjeverne Koreje. U skupini G igrat će još protiv Obale Bjelokosti i Portugala.

Komentara 1

EU
EUPatriot
15:19 19.05.2010.

Kaka: Bit ću spreman za SP Modrić i Olić: SP če biti spreman bez nas kockastih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije