PROJEKTIL

VIDEO Ovo je remek djelo Baturine koje je raspametilo Maksimir. Briljantan potez dragulja

Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka
Luka Stanzl/PIXSELL
02.10.2024.
u 22:38

Nevjerojatnu partiju ovaj mladić igra danas, morao se dogoditi i pogodak kako bi je okrunio

Dinamo u ovim trenucima igra utakmicu drugog kola Lige prvaka i povećao je vodstvo protiv Monaca na 2:0. Poslije pogodka Sučića, rolu je preuzeo Martin Baturina koji je u 66. minuti zabio predivan pogodak koji je raspametio Maksimir. 

VEZANI ČLANCI:

I ovo je bila majstorija, projektil koji je odsjeo u mreži Monaca. Nevjerojatnu partiju ovaj mladić igra danas, morao se dogoditi i pogodak kako bi je okrunio. Odnio je Baturina loptu doslovce od centra do ulaska u kazneni prostor. A onda, magija. Dva lažnjaka, odgađanje udarca do zadnjeg trenutka. Nastavak? Lijeva noga, eurogol, neobranjivo. Poslastica za sve na stadionu i pred TV-ekranima.

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije