Lažna dojava o bombi potjerala tisuću posjetitelja na ulicu

bomba
Dragutin Šantoši
30.12.2009.
u 17:07

Sve je bilo u redu dok u srijedu oko dva sata nepoznati građanin mobitelom policiji nije prijavio da je u "Monte Cristo" podmetnuta bomba.

VIROVITICA – Unatoč tome što je utorak bio radni dan, otvaranje novouređenoga narodnjačkog noćnog kluba "Monte Cristo" na Trgu dr. Franje Tuđmana u središtu Virovitice popratilo je više od 1000 posjetitelja koji su u Viroviticu stigli iz okolice i udaljenijih gradova.

Vlasnik Tihomir Tomeković potvrdio je da je luksuzni interijer uredio poznati njemački dizajner Wolfgang Graff te da je na 600 četvornih metara uređenog prostora postavljena rasvjeta vrijedna više od 100 tisuća eura koja je jedinstvena na području Hrvatske.

"Kuma" noćnom klubu, otvorenom u utorak poslije 23 sata, bila je poznata splitska manekenka Ava Karabatić (21) koja je u jednom trenutku izgubila svijest i srušila se na pozornici.

Zdravstveno joj se stanje popravilo pa je nastavila pjevati zajedno sa svojom prijateljicom Sandrom Prodavnović, folk-pjevačicom iz Srbije poznatom i pod imenom Sandra Afrika.

Doznajemo da je sve bilo u redu dok u srijedu oko dva sata nepoznati građanin mobitelom policiji nije prijavio da je u "Monte Cristo" podmetnuta bomba. Policija je odmah reagirala, ispraznila klub od ljudi te angažirala psa tragača i posebno obučene djelatnike za otkrivanje bombe.

Utvrđeno je da je dojava bila lažna, a sumnja se da je o bombi dojavio netko od vlasnika konkurentskih kafića u središtu Virovitice. 

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
18:23 30.12.2009.

Bilo bi bolje da se je otvorila nekakva tvornica koja bi dala toj mladeži budočnost ili kinodvorana, kazalište, muzej, knižnica . Nažaost se otvaraju samo kafići, noćni klubovi i kockarnice. .

Avatar Ivica6
Ivica6
17:35 30.12.2009.

Kakve kume, takav i klub! Pa makar ga projektirali najpriznatiji projektanti! Još jedna \"javna kuća\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije