Promo

Prodajni Mindset odsad i u Sloveniji - sezona kreće spektakularnom turom jurilicama

28.08.2024.
u 10:58

Networking platforma Prodajni Mindset iz Hrvatske se širi i na Sloveniju, te će se odsad druženja, edukacije i razmjena znanja održavati i u Ljubljani

Jedinstvena networking platforma Prodajni Mindset iz Hrvatske se širi i na Sloveniju, te će se odsad druženja, edukacije i razmjena znanja održavati i u Ljubljani. Nakon što su u Hrvatsku doveli pravog Vuka s Wall Streeta Jordana Belforta, iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina projekt su odlučili proširiti na regiju. Franšizu hrvatske ‘’proizvodnje’’ preuzet će skupina prodajnih entuzijasta iz Ljubljane, s ciljem osnivanja Kluba koji će, po uzoru na hrvatski, članovima omogućiti rast i razvoj u području prodajnih vještina. 
“Koncept Kluba Prodajnog Mindseta osmislili smo iz čistog entuzijazma i godinama uspješno povezujemo prodavače, a sada je ovaj hrvatski format prepoznat i regionalno. Širenje na Sloveniju obilježavamo malim spektaklom - ekskluzivnom trodnevnom turom jurilicama kakve obično vidimo na televiziji, internetu ili parkirane ispred luksuznih hotela, što je mnogima i ostvarenje snova iz djetinjstva’’, ističe Sorić. 
‘’Edukativni značaj platforme Prodajni Mindset i njen potencijal za umrežavanje koristi sve više članova poslovne zajednice, a temelj cijele priče je vještina komunikacije u prodaji. Ideja za širenje van granica rodila se uslijed odličnih povratnih informacija koje smo iz Slovenije imali za Vuka s Wall Streeta, ali i naših drugih evenata. Posebno nas veseli što ćemo prikupljena iskustva i znanja sada moći prenijeti i našim susjedima, počevši od evenata s gotovo 7.000 posjetitelja’’, pojašnjava Tenodi uoči otvorenja Kluba u Sloveniji. 
‘’Zadovoljstvo nam je najaviti da Prodajni Mindset dolazi u Sloveniju, s ciljem da promijenimo percepciju prodaje kao nečega manje vrijednog. Na događajima u Zagrebu uvjerili smo se kako s pravim pristupom možemo ostvariti iznimne rezultate i u Sloveniji. Prodaja može biti privlačna, dinamična i, što je najvažnije, vrlo profitabilna. Na prvom događaju očekujemo 150 sudionika koji će od vrhunskih stručnjaka naučiti kako s pravim prodajnim strategijama postići izvanredan uspjeh. Prodajni Mindset je filozofija koja kombinira obrazovanje, motivaciju, umrežavanje i zabavu’’, izjavili su osnivači Prodajnog Mindseta Slovenija Benjamin Novak i Luka Jereb
U skladu s ekskluzivnom suradnjom bit će i samo otvorenje koje će obilježiti i spektakularna tura jurilicama od Zagreba do Rovinja. Oni koji žele sudjelovati u velikom stilu mogu se uključiti u turu ‘’From Sales Mindset 2 WEEKEND.17 business grand tour’’, koja prema Ljubljani kreće 18. rujna 2024. iz Zagreba, od hotela Mövenpick Zagreb, a poslije Ljubljane prolazi i kroz Trst, Portorož, Motovun i Umag, te završava u Rovinju, 20. rujna, na Weekend Media Festivalu. 
U suradnji s Highlife Clubom, na raspolaganju će biti 12 luksuznih automobila (među njima brendovi kao što su Ferrari, Porsche, Mustang, McLaren, Lamborghini), u čijim će čarima moći uživati samo 24 sudionika. Uključena su i premium događanja u Remisens Hotelu Metropol te Roxanich Winery and Design Hotelu. Po završetku ture, ekipa iz Prodajnog Mindseta održat će i provokativni panel u sklopu Weekend Media Festivala. Više informacija o ekskluzivnoj turi jurilica može se dobiti na adresi prodaja@prodajnimindset.hr. 
Suradnja sa Slovenijom jedan je od pozitivnih ishoda najuspješnije prodajne konferencije desetljeća pod nazivom Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again, na kojoj je u studenom 2024. s preko tisuću sudionika Jordan Belfort podijelio svoje tajne umijeća prodaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije