PRESTIŽNO NATJECANJE

Tomislav Karamarko predstavljat će Hrvatsku na Bocuse d'Or Europe

Foto: Ivica Beti
1/2
08.04.2022.
u 10:28

U takvoj konkurenciji ne možeš očekivati pobjedu, ali dali smo sve od sebe. Sretan sam, no znam da me čeka puno posla – rekao je Karamarko

Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel osvojio je zlato u ukupnom poretku i postao novi kuharski prvak Hrvatske na Danima hrvatskog kulinarstva u Varaždinskim Toplicama.

Viceprvak je Antonio Bukvić iz koprivničkog restorana Katarza, dok je treće mjesto osvojio Tomislav Greganić iz zagrebačkog hotela Westin. Natjecali su se u tri kategorije koje su obuhvatile 14 različitih vrsta jela.

- Od svih medalja koje imam, još mi je samo ova nedostajala. Bilo je teško, pripreme su dugo trajale, ali na kraju dana, sve se isplatilo. Mi ćemo tako nastaviti i dalje i vidimo se na idućim izazovima - rekao je Sambolek. 

Novi hrvatski predstavnik na prestižnom natjecanju Bocuse d'Or Europe bit će Tomislav Karamarko. Nijanse su, prema ocjeni žirija, odlučile između njega i protukandidata Brune Vokala u kreacijama na temu tune i fazana.  Karamarko je rekao da se za ovaj nastup pripremao gotovo pola godine. 

Foto: Ivica Beti

- U takvoj konkurenciji ne možeš očekivati pobjedu, ali dali smo sve od sebe. Sretan sam, no znam da me čeka puno posla – rekao je Karamarko. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije